1 2 3

1

2

3

СГРАДА МАРИЯ ЛУИЗА БИЛДИНГ

 

 

 resized rend Z1

 

 

МАРИЯ ЛУИЗА БИЛДИНГ – гр. Русе

Мария Луиза Билдинг - модерна жилищна сграда,за съвременния градски човек -

комфортен, елегантен и сигурен дом за по–спокоен живот.

СГРАДАТА

Модерна визия

Ново строителство, съчетано със съвременен архитектурен дизайн и усещане за динамичност.

Добра локация

Удобно, тихо и спокойно място в гр. Русе, ж.к. Хъшове (широк център) ул. Мария Луиза №46, в район с много добра инфраструктура. До основни пътни артерии бул.“Цар Освободител“, бул. “Неофит Бозвели” и ул.“Борисова“, с удобен автобусен и тролейбусен транспорт до всички квартали и части на града. В близост до авто и ж.п.гари, училища, детски градини, поликлиникa и лекарски кабинети, зелени площи за отдих.

Комфорт и функционалност на апартаментите

Апартаменти с различна квадратура, практични и удобни разпределения с внимание към детайла, което дава възможност на всеки клиент да избере жилище, което отговаря на нуждите му.

Висока енергийна ефективност на сградата за нисък разход при експлоатация

Строеж от монолитна стоманобетонна конструкция с фундаментна плоча и зидарии с австрийски тухли Porotherm 25 N+F на Wienerberger с голяма плътност и висока якост, прецизни размери и отлични шумо- и топлоизолационни свойства.

Допълнителна външна топлоизолация с EPS (експандиран полистирен), завършена с фасадна мазилка със защитна и декоративна функция.

Шесткамерна профилна система с троен стъклопакет за тишина и уют на бъдещите обитатели и покривни прозорци на утвърдената световна  марка VELUX.

Съвременен електрически асансьор

Безшумен и енергоефективен, със скорост на движение V= 1 m/s.

Паркоместа

Подземен етаж със защитени паркоместа и топла връзка към жилищната зона, с проектирана автомобилна рампа, покрита с поликарбонатни плоскости за вход и изход.

Луксозно изпълнени общи части

Общите части на сградата, стълбищни клетки и коридори ще бъдат завършени от естествен камък, в комбинация със стилен и качествен алуминиев парапет.

 

 resized REND Z4 1